Broșura Țiriac Collection
Broșura prezintă primele 70 de unități expuse în cadrul galeriei Țiriac Collection, cuprinzând în paginile sale imagini și informații tehnice și istorice, în limba engleză, despre fiecare exponat.
Realizat într-o combinație de negru și auriu, ce completează eleganța, performanța și rafinamentul exponatelor Țiriac Collection, broșura poate reprezenta cadoul ideal pentru pasionații de mașini istorice.
Pret: 110 lei
Dimensiuni: 11 cm x 22 cm x 2 cm
Catalog Țiriac Collection Volumul I
Catalogul prezintă în cele 170 de pagini ale sale 76 de modele auto și moto, aparținând colecției domnului Ion Țiriac. În catalog sunt menționate informații tehnice și istorice, alături de fotografii tip detaliu ale exponatelor, precum și cadre generale. În deschiderea catalogului este inclusă o prezentare succintă a colecției, iar finalul cuprinde testimoniale ale vizitatorilor galeriei.
Pret: 150 lei
Dimensiuni: 20,5 cm x 25,5 cm
Catalog Țiriac Collection Volumul II
Catalogul prezintă în cele 178 de pagini ale sale 80 de modele auto și moto, aparținând colecției domnului Ion Țiriac. În catalog sunt menționate informații tehnice și istorice, alături de fotografii tip detaliu ale exponatelor, precum și cadre generale. În deschiderea catalogului este inclusă o prezentare succintă a colecției, iar finalul cuprinde testimoniale ale vizitatorilor galeriei.
Pret: 150 lei
Dimensiuni: 20,5 cm x 25,5 cm
*Preturile mentionate includ TVA