Se incarca ...
— oct 29, 2023
Monopostul RB6 Oracle Red Bull Racing a fost prezentat oficial la Țiriac Collection
Monopostul RB6 Oracle Red Bull Racing a fost dezvăluit oficial în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Țiriac Collection, urmând ca începând de sâmbătă, 28 octombrie 2023, acesta să poată fi vizionat de publicul larg în cadrul galeriei de autovehicule din Otopeni.
Citeste mai mult ...
— sep 19, 2023
Țiriac Collection organizează a treia ediție consecutivă a expoziției sale auto anuale în aer liber. Publicul beneficiază de acces gratuit la această acțiune, în weekendul 23-24 septembrie 2023.
Țiriac Collection, galeria privată de autovehicule aparținând domnului Ion Țiriac, organizează pentru al treilea an consecutiv, o expoziție în aer liber, oferind publicului iubitor de automobile ocazia să exploreze universul automobilistic prin intermediul a peste 70 de modele de excepție. Evenimentul va avea loc în parcarea galeriei Țiriac Collection, pe 23 și 24 septembrie 2023, iar intrarea publicului la expoziția din curtea galeriei va fi gratuită.
Citeste mai mult ...
— mai 29, 2023
Regulamentul concursului „Sarbatoreste ziua copilului si castiga o masinuta electrica pentru copii Mercedes-AMG GT-R” desfasurat pe pagina de Facebook Tiriac Collection
Data Concursului: 01.06.2023 In cadrul acestui Concurs premiul este castigat exclusiv datorita abilitatii, cunostintelor si perspicacitatii participantilor, castigatorul fiind desemnat in functie de valoarea prestatiei sale constand in realizarea calitatii filmului sau a fotografiilor si din abilitatea de a strange cat mai multe aprecieri/like-uri.
Citeste mai mult ...
— mai 09, 2023
Țiriac Collection ȋși redeschide porţile ȋn cadrul Nopţii Muzeelor ediția 2023, eveniment care va avea loc la data de 13 mai
București, 9 mai 2023 - Țiriac Collection se alătură și anul curent muzeelor și spațiilor expoziționale alternative participante în cadrul programului Noaptea Muzeelor, ediția cu numărul 19, care se desfășoară în premieră în ediție comună România-Republica Moldova.
Citeste mai mult ...
— ian 13, 2023
Două unități Mercedes-Benz - 600 si 600 Pullman - fabricate cu peste jumătate de secol în urmă reprezintă cele mai recente achiziții auto efectuate de dl. Ion Țiriac pentru colecția sa
Începutul anului 2023 aduce două noi exponate în galeria Țiriac Collection: un Mercedes-Benz 600 produs în 1966 și un Mercedes-Benz 600 Pullman fabricat în 1969. Publicul larg are posibilitatea să admire exemplarele începând cu ziua de vineri, 13 ianuarie, la galeria auto localizată în Otopeni, Calea Bucureștilor, nr. 289.
Citeste mai mult ...
— oct 24, 2022
Aproximativ 4.000 de persoane au vizitat expoziția auto unicat, în aer liber, cu acces gratuit, organizată de Țiriac Collection
Aproximativ 4.000 de persoane au vizitat în weekend expoziția auto unicat, în aer liber, organizată de Țiriac Collection pentru al doilea an consecutiv. Pe toată durata evenimentului, publicul a beneficiat de acces gratuit la expoziția din exterior, admirând peste 60 de unități de excepție, produse pe parcursul ultimului secol. Printre acestea, modele reprezentative pentru mărcile: Alfa Romeo, Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lamborghini, Lincoln, Mercedes-Benz, Packard și Rolls-Royce.
Citeste mai mult ...

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis
Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00