Se incarca ...
— mai 13, 2022
În weekendul 14-15 mai, Țiriac Collection participă la Noaptea Muzeelor ediția 2022 și sărbătorește Ziua Internațională a Familiei prin lansarea unor oportunități de sesiuni foto inedite
Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, anunță participarea în programul Noaptea Muzeelor, ediția 2022, alăturându-se astfel celor peste 200 de muzee, galerii, grădini de artă şi centre culturale care își așteaptă publicul în noaptea de 14 mai.
Citeste mai mult ...
— apr 28, 2022
Colecția Țiriac vă invită să vizionați două exemplare produse la o jumătate de secol distanță: Ford Mustang Mach 1 1969 și Ford Mustang Mach 1 Coupe 2022
Țiriac Collection primește un nou exemplar excepțional în componența sa, menit să reînvie istoria Mustang Mach 1.
Citeste mai mult ...
— mar 03, 2022
Noul Range Rover poate fi admirat în premieră la galeria Țiriac Collection, în weekendul 5-6 martie
Țiriac Collection găzduiește în exclusivitate în weekendul 5-6 martie 2022 cel mai nou model Range Rover. Publicul are posibilitatea de a viziona noul model în premieră națională strict în această perioada. Exemplarul a fost ales pentru a face parte provizoriu din galeria auto exclusivistă în baza designului special ce îmbină tehnologii sofisticate, de ultimă generație.
Citeste mai mult ...
— feb 04, 2022
Istoria auto – scurt istoric despre inceputurile industriei,
Istoria industriei auto filmata in galeria Tiriac Collection. Material a fost difuzat de canalul de Youtube Autovantage in februarie 2022.
Citeste mai mult ...
— dec 02, 2021
Micii vizitatori ai Tiriac Collection sunt asteptati duminica la galerie cu cadouri de Mos Nicolae
Cu ocazia sarbatorii Sfantului Nicolae, Tiriac Collection asteapta duminica, 5 decembrie, copiii cu cadouri specifice. Pentru a beneficia de cadourile dulci, cei mici, cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, sunt rugati sa vina cu o pereche de incaltaminte suplimentara, neaparat curata. Pe timpul vizitei in galerie, Mosul isi va exercita magia, iar la plecarea din galerie ghetutele copiilor vor fi recuperate impreuna cu surprizele dulci. Asa incat bucuria copiilor sa fie dubla - experienta Tiriac Collection si bucurie de sarbatori.
Citeste mai mult ...
— noi 25, 2021
Tiriac Collection lanseaza un nou concept de expunere auto in curtea exterioara a galeriei
Incepand cu luna noiembrie 2021, Tiriac Collection, pune la dispozitia vizitatorilor un nou concept de expunere auto in curtea exterioara a galeriei ce poate fi admirat permanent chiar din soseaua principala (DN1). In cadrul noului stand va fi integrat, periodic, cate un exemplar auto din colectie, accesul publicului fiind gratuit.
Citeste mai mult ...

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis