Se incarca ...
Istorie

Mustang a aniversat recent a 50-a aniversare, iar entuziasmul pasionatilor este la fel de mare ca in 1964. Acest model a ajuns in garajul unor celebritati precum Jay Leno, Patrick Dempsey, Charlie Sheen, Bill Clinton si Eminem.

  • Ford Mustang GT
  • Ford Mustang GT
Descriere

Mustang a pus bazele asa numitei clase "pony car" in randul automobilelor americane – coupe-uri sport, cu capota lunga si spate scurt - astfel luand nastere concurentii precum Chevrolet Camaro, Pontiac Firebird, AMC Javelin, Chrysler Plymouth Barracuda si prima generatie a modelului Dodge Challenger. Mustang a fost de asemenea creditat ca sursa de inspiratie pentru coupe-uri precum Toyota Celica si Ford Capri, modele importate in Statele Unite.

Versiunea 2010 a lui Mustang a fost lansata in primavara anului 2009, cu un design exterior schimbat si un coeficient aerodinamic redus. Motorul versiunii de baza a ramas acelasi, iar cel pentru versiunea GT - un V8 de 4,6 litri - a fost revizuit, ajungand la 315 CP la 6.000 rpm. Printre modificari se numara suspensiile si amortizoarele noi, sistemul de control al tractiunii si stabilitatii in echiparea standard pe toate modelele si dimensiunile noi pentru jante.

In 2010, Ford Mustang a devenit “Ford's Car of Tomorrow” pentru Campionatul American de Turisme NASCAR, cariera sa in competitii incepand un an mai tarziu. Acest lucru a deschis astfel un nou capitol in istoria acestui model, dar si in istoria Ford.

Mustang si-a aniversat recent a 50-a aniversare, iar entuziasmul pentru acest model este la fel de mare ca in 1964. Acest model a ajuns in garajul unor celebritati precum Jay Leno, Patrick Dempsey, Charlie Sheen, Bill Clinton si Eminem.

Acest exemplar are un rulaj de 4.451 km.

Serie de sasiu: 1ZVBP8FH0A5100617

Tip motor: V8

Cilindree: 4.601 cc

Putere: 315 CP

Transmisie: Manuala, 5 trepte

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis