Se incarca ...
— oct 13, 2021
PRO TV prezinta Bugatti Type 57 si Mercedes-Benz 540K din galeria Tiriac Collection
Emisiunea SuperSPEED (PRO TV) a prezentat modelele Bugatti Type 57 si Mercedes-Benz 540K din galeria Tiriac Collection. Emisiunea a fost difuzata in data de 9 octombrie 2021.
Citeste mai mult ...
— sep 23, 2021
O unitate Mercedes-Benz AMG GT Black Series produsa anul curent, cea mai recenta achizitie auto efectuata de dl. Ion Tiriac pentru colectia sa, poate fi admirat in premiera la expozitia Mercedes-Benz din Piata Victoriei, in perioada 24-30 septembrie.
Luna octombrie aduce un nou exponat in galeria Tiriac Collection: un Mercedes-Benz AMG GT Black Series produs in anul 2021, model super-sport considerat a fi cel mai puternic AMG creat vreodata. Publicul larg va avea insa posibilitatea de a viziona supercarul in avans intrarii sale oficiale in galeria de la Otopeni, considerand faptul ca acesta va fi expus in premiera, in perioada 24-30 septembrie, in cadrul Pop-Up Store-ului Mercedes-Benz organizat in Piata Victoriei din Bucuresti.
Citeste mai mult ...
— sep 20, 2021
Membrii comitetului executiv al Asociatiei Europene de Chirurgie Endoscopica in vizita la Tiriac Collection
Membrii comitetului executiv al Asociatiei Europene de Chirurgie Endoscopica (EAES), aflati in Romania pentru o intalnire importanta de strategie a dezvoltarii chirurgiei endoscopice si robotice in Europa, au vizitat vineri, 17 septembrie, galeria Tiriac Collection din Otopeni, declarandu-se impresionati de colectia auto si de modelele expuse.
Citeste mai mult ...
— sep 13, 2021
Peste 10.500 de persoane au vizitat expozitia auto unicat, in aer liber, organizata de Tiriac Collection
Peste 10.500 de persoane au calcat pragul galeriei Tiriac Collection in cadrul expozitiei auto unicat, in aer liber, organizata pentru prima data in weekendul 10-12 septembrie. Pe toata durata evenimentului, publicul a beneficiat de acces gratuit atat la expozitia exterioara, cat si la galeria auto din incinta, declarandu-se impresionat de automobilele expuse si laudand initiativa.
Citeste mai mult ...
— sep 03, 2021
Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition se adauga seriei Porsche din cadrul Țiriac Collection
Bucuresti, 2 septembrie 2021 - Luna septembrie aduce un nou model la Țiriac Collection: Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Publicul larg este invitat să descopere în galerie, începand din acest weekend, modelul atemporal care celebrează performanța și libertatea de mișcare.
Citeste mai mult ...
— sep 01, 2021
Eveniment special dedicat pasionatilor de autovehicule: Tiriac Collection organizeaza o expozitie auto unicat, in aer liber, cu acces gratuit, in weekendul 10-12 septembrie 2021
Bucuresti, 23 august 2021 - Tiriac Collection, galeria privata de autovehicule apartinand domnului Ion Tiriac, lanseaza o invitatie deschisa tuturor pasionatilor de automobile si prezinta exclusiv in weekendul 10-12 septembrie, de vineri pana duminica, o expozitie in aer liber compusa din peste patruzeci de modele auto de exceptie, care vin sa completeze colectia din incinta.
Citeste mai mult ...

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis