Se incarca ...

Două exponate din cadrul galeriei Țiriac Collection au fost premiate la Concursul de Eleganță de la Sinaia

— iul 01, 2014

București, 1 iulie 2014. Exponatele Țiriac Collection au beneficiat din nou de recunoaștere și apreciere din partea juriului și a publicului, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Concursului de Eleganță Auto, ce a avut loc sâmbătă, 28 iunie, pe domeniul regal Peleș din Sinaia. De această dată, unitățile înscrise în competiție de către reprezentanții Țiriac Collection au fost Rolls Royce Phantom III și Delahaye 135 MS.
 
Astfel, juriul, prezidat de Corrado Lopresto, cel mai important colecționar italian de vehicule istorice, a acordat exponatului Rolls Royce Phantom III locul 1 la categoria Antebelice Saloon, precum și premiul pentru cea mai bună restaurare. De asemenea, Delahaye 135 MS a ocupat locul 2 în cadrul categoriei Postbelice Coupe.
 
Exponatele Țiriac Collection au fost premiate și în cadrul ediției de anul trecut a Concursului de Eleganță de la Sinaia. Rolls Royce Phantom II Sedanca DeVille a câștigat locul 1 la categoria Antebelice Saloon, iar Alvis Speed 25 Long Bonnet Special, singura unitate existentă din cele două produse, s-a clasat pe locul 1 la categoria Antebelice Coupe.
 
În această vară, galeria Țiriac Collection este deschisă publicului în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00-20:00. Vizitatorii vor regăsi peste 30 de mărci auto și moto renumite, precum Jaguar, Bentley, Jensen, Lancia, Pontiac, Mercedes-Benz, Rolls Royce, Cadillac, Chevrolet, Maserati, Aston Martin, Harley Davidson și Indian Scout.
  
Prețul unui bilet de intrare este 15 lei. Copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv au acces gratuit, iar elevii care doresc să viziteze galeria în cadru individual, precum și studenții și pensionarii, beneficiază de o reducere de 50% la achiziționarea biletelor, în baza carnetului valid de elev, student, respectiv pensionar. Fondurile obținute prin vânzarea biletelor sunt utilizate în vederea susținerii proiectelor caritabile.

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis