Se incarca ...

Galeria Țiriac Collection își triplează capacitatea

— feb 05, 2015

Țiriac Collection, unica galerie națională permanentă de mașini de colecție își triplează capacitatea. Începând cu data de 9 februarie 2015, locația va suferi modificări de structură majore pentru a încadra, începând cu luna mai a anului curent, circa 200 de exponate. În perioada dedicată lucrărilor tehnice, galeria este închisă publicului.  

Încă de la momentul lansării sale, galeria a primit recenzii atât locale, cât și internaționale, de excepție. Colecția privată de autovehicule aparținând domnului Ion Țiriac repezintă un subiect de atracție și de educație în lumea auto. Prin această extindere intenționăm să aducem mai aproape de public o serie extinsă de modele ce au marcat evoluția industriei auto la nivel mondial. Este o galeria unică în lume pentru a cărei componență îi suntem recunoscători domnului Țiriac”, a declarat Teodor Dorcescu, administrator Țiriac Collection.

Galeria găzduiește curent singura colecție Rolls Royce Phantom I-VI, produsă până în anul 1972, precum și exemplare ce au aparținut anterior unor nume sonore precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone.

Țiriac Collection a fost inaugurată în luna noiembrie 2013 și reunește în prezent 70 de modele impresionante de vehicule și motociclete, produse începând cu anul 1899. Vizitatorii pot vizualiza peste 30 de mărci auto și moto renumite, precum Jaguar, Bentley, Jensen, Lancia, Pontiac, Mercedes-Benz, Rolls Royce, Cadillac, Chevrolet, Maserati, Aston Martin, Harley Davidson și Indian Scout.

Galeria își va relua programul începând cu a doua jumătate a lunii mai a.c., fiind deschisă publicului de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis
Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00