Se incarca ...

Peste 10.500 de persoane au vizitat expozitia auto unicat, in aer liber, organizata de Tiriac Collection

— sep 13, 2021

Peste 10.500 de persoane au calcat pragul galeriei Tiriac Collection in cadrul expozitiei auto unicat, in aer liber, organizata pentru prima data in weekendul 10-12 septembrie. Pe toata durata evenimentului, publicul a beneficiat de acces gratuit atat la expozitia exterioara, cat si la galeria auto din incinta, declarandu-se impresionat de automobilele expuse si laudand initiativa.

Expozitia in aer liber a prezentat peste 40 de unitati de exceptie, produse pe parcursul ultimului secol, care au completat colectia de masini si motociclete. Printre acestea, modele reprezentative pentru marcile: Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lincoln, Mercedes-Benz si Rolls-Royce. Totodata, expozitia a integrat trei unitati auto complet restaurate de echipa Tiriac Collection, dar si o zona dedicata modelelor auto hibrid si electrice, printre care: Mercedes-Benz EQC, Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, Ford Mustang Mach-E, Jaguar I-PACE si Hyundai IONIQ 5, cel din urma fiind prezentat in premiera la nivel national.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate inedita pentru pasionatii domeniului auto si nu doar, care au avut oportunitatea de a viziona atat noile modele incluse in colectie, cat si cele peste 150 de exponate din galeria interioara, afland informatii despre istoria acestora.

Cei care nu au avut inca ocazia de a vizita galeria, sunt asteptati de vineri pana duminica in intervalul orar 10:00-19:00, la locatia Tiriac Collection, situata pe Calea Bucurestilor nr. 289, Otopeni.

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis