Se incarca ...

Peste 2000 de persoane au vizitat Țiriac Collection în primul weekend de la lansare

— mar 19, 2014

Începând cu data de 29 noiembrie 2013, pasionații de mașini au putut vizita Țiriac Collection, prima galerie personală deschisa publicului, ce reunește peste 60 de modele impresionante de vehicule și motociclete, produse începând cu anul 1899. Peste 2000 de persoane au călcat pragul galeriei în primul weekend de la momentul lansării, declarându-se impresionați de inițiativă, precum și de modelele expuse.

“Valoarea ideii de a împărtăși această colecție cu publicul este mai mare decât valoarea mașinilor din această colecție”, a menționat unul dintre vizitatori în Cartea de Onoare Țiriac Collection.

Cei care nu au avut încă ocazia de a viziona galeria, sunt așteptați de vineri până duminică în intervalul orar 10:00-19:00, la locația Țiriac Collection, situată pe Calea Bucureștilor nr. 289, Otopeni. Publicul va regăsi peste 30 de mărci auto și moto renumite, precum Jaguar, Mercedes-Benz, Rolls Royce, Cadillac, Ferrari, Aston Martin, Maserati, Ford, Chevrolet, Harley Davidson și Indian Scout. Totodată, Țiriac Collection le pune la dispoziție informații utile despre istoria mărcilor și a modelelor auto expuse.

Prețul unui bilet de intrare este 15 lei. Copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv au acces gratuit, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50% la achiziționarea biletelor, în baza carnetului valid de elev, student, respectiv pensionar. Fondurile obținute prin vânzarea biletelor vor fi utilizate în vederea susținerii unor proiecte caritabile.

Datele de contact ale Țiriac Collection sunt următoarele: tel. (+40) 755 128 444 și e-mail - office@tiriaccollection.ro. Adresa locației este Calea Bucureștilor nr. 289, Otopeni.

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis