Se incarca ...

Tiriac Collection sarbatoreste Ziua Internationala a Automobilului prin organizarea unui concurs pentru vizitatorii galeriei

— ian 28, 2021

Publicul care calca pragul Tiriac Collection in acest interval va avea sansa de a se inscrie in concurs pentru a castiga unul din cele 3 puzzle-uri unicat, prezentand autovehicule marcante ale colectiei, desfasurat in social media, pe Facebook si Instagram.

Mecanismul concursului este unul simplu:

  • Vizitatorii galeriei din perioada 29-31 ianuarie 2021 sunt invitati sa posteze pe contul personal Facebook si/sau Instagram o poza sau un video de la Tiriac Collection, str. Calea Bucurestilor, nr. 289, Otopeni.
  • Postarea trebuie sa includa check-in sau  tag (la alegere) Tiriac Collection.
  • Participantii la concurs trebuie sa dea like paginii Facebook si/sau follow contului Instagram Tiriac Collection, in conformitate cu platforma (platformele) pe care realizeaza postarea (postarile).
  • Participantii ale caror postari vor cumula cel mai mare numar de aprecieri in termenele si conditiile stabilite prin regulamentul concursului vor fi desemnati castigatori ai celor 3 premii unicat.

Regulamentul concursului este disponibil la adresa: https://tiriaccollection.ro/noutati/articol/regulament-concursul-ziua-automobilului.

Vizitatorii galeriei sunt asteptati de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-19:00 sa descopere peste 150 de exponate fabricate incepand cu anul 1899, unitati ce au apartinut anterior unor mari personalitati, editii limitate, precum si modele performante, evidentiind cele mai noi tendinte in materie de tehnologie auto.

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis