Se incarca ...

Țiriac Collection sărbătorește Ziua Internațională a Copilului și oferă acces gratuit în galerie tuturor copiilor

— mai 31, 2022

Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, celebrată anual în data de 1 iunie, și oferă acces gratuit în galerie tuturor copiilor cu vârste sub 18 ani. Astfel, galeria va fi deschisă în ziua de miercuri, 1 iunie, în intervalul orar 12:00-19:00, iar cei mici sunt așteptați să beneficieze de un tur gratuit.

În paralel, părinții sau însoțitorii copiilor pot vizita galeria în bază de bilet de acces. Prețul unui bilet pentru adulți este de 20 de lei, în timp ce pensionarii beneficiază de reducere, având un cost de 10 lei.

Acțiunea reprezintă o oportunitate inedită pentru copiii pasionați de domeniului auto și nu numai, de a viziona galeria ce reunește colecția de automobile și motociclete a domnului Ion Țiriac, integrând peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și mașini super-performante ce evidențiază cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Galeria Țiriac Collection este localizată în Otopeni, strada Calea Bucureștilor, numărul 289.

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis