Se incarca ...

Țiriac Collection ȋși redeschide porţile ȋn cadrul Nopţii Muzeelor ediția 2023, eveniment care va avea loc la data de 13 mai

— mai 09, 2023

București, 9 mai 2023 - Țiriac Collection se alătură și anul curent muzeelor și spațiilor expoziționale alternative participante în cadrul programului Noaptea Muzeelor, ediția cu numărul 19, care se desfășoară în premieră în ediție comună România-Republica Moldova.

Porțile colecției de automobile și motociclete Țiriac Collection se deschid în ziua de sâmbătă, 13 mai, la ora 12:00, pentru toți pasionații domeniului și fascinantei istorii auto. Începând cu ora 17:00 și până la ora 22:00 (ultima intrare), accesul publicului la Țiriac Collection se va realiza gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

Programul zilelor adiacente, vineri, 12 mai, și respectiv duminică, 14 mai 2023, va fi cel uzual, galeria fiind deschisă vizitelor ȋn intervalul orar 10:00 – 19:00.

Vizitatorii care aleg să viziteze Țiriac Collection ȋn cadrul Nopţii Muzeelor sunt invitați să pornească într-o impresionantă călătorie în timp, pe parcursul căreia vor avea ocazia să descopere peste 170 de exponate de epocă, fabricate începând cu anul 1899, exemplare care au aparținut unor mari personalități, modele unice sau serii limitate, dar și povești captivante și informații despre istoria și caracteristicile fiecărui model.

Inedita călătorie în timp va continua și îi va aduce pe iubitorii de mașini în prezentul dominat de tehnologie, arătându-le cât de puternic și-a pus aceasta amprenta asupra bolizilor din zilele noastre, ca în final să le ofere ocazia să anticipeze viitorul prin prisma exemplarelor ultra performante din colecție.

De la cel mai vechi exponat, Hurtu 3 1/2 Quadricycle, la cele mai recente achiziții auto din galerie – Mercedes-Benz – 600 și 600 Pullman, fabricate cu peste jumătate de secol în urmă, și până la o suită impresionantă de mașini sport cu design modern și mulți cai putere, incursiunea la Țiriac Collection este o experiență la superlativ de care se pot bucura toți cei pasionați de mașini, în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor ediţia 2023.

Locaţia dispune de parcare pentru public, utilizabilă ȋn regim gratuit, ȋn limita locurilor disponibile.

Ultimul acces ȋn cadrul galeriei Țiriac Collection ȋn noaptea de sȃmbată 13 mai 2023 se va realiza la ora 22.00.

Adresa Țiriac Collection este Calea Bucureștilor nr. 289, Otopeni (vizavi de Aeroportul Internaţional Henri Coandă). Locatie via Google Maps: https://goo.gl/maps/ygSxBxS77So

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis
Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00