Se incarca ...

Noaptea Muzeelor la Țiriac Collection

— mai 17, 2018

Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului la nivel european anunță intrarea în programul Noaptea Muzeelor, editia 2018, alaturandu-se astfel listei extinse de muzee si galerii care isi asteapta publicul in weekendul ce urmeaza.

Galeria va functiona dupa program normal in intervalul 18-20 mai, insă acestuia i se va adauga intervalul orar 17.00 - 24.00 in ziua de sambata 19 mai, cand accesul publicului se va realiza in mod gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

Vizitatorii sunt invitati sa isi delecteze privirile cu exponate unice in Romania si chiar la nivel mondial, in galeria ce reuneste peste 170 de unitati auto si moto istorice si serii limitate de actualitate. Organizarea curenta a galeriei Tiriac Collection propune un parcurs segmentat pe tari de provenienta auto, prezentand astfel relevanta unor state precum SUA, Anglia, Germania, Franta sau Italia in evolutia industriei auto.

Publicul va beneficia in cadrul programului Noaptea Muzeelor desfasurat la Tiriac Collection de o serie de beneficii suplimentare. In acest sens ghizii galeriei vor fi disponibili cu informatii aditionale si inedite referitoare la istoria autovehiculelor expuse.

Vizitatorii vor avea posibilitatea sa descarce in mod gratuit aplicatia pentru telefoane mobile Tiriac Collection disponibila pentru sistemele iOS si Android, utilizand reteaua wifi disponibila de asemenea in sistem gratuit in incinta Tiriac Collection.

Cu ajutorul aplicatiei mobile Tiriac Collection vizitatorii au posibilitatea de a accesa galeria cu ghid audio in limba engleza si de a descoperi detalii unice ale expozitiei - precum sunetele de motor sau claxon ale unor anumite masini sau sa urce virtual la bordul unei serii de modele selectate din galerie.

Noaptea Muzeelor aduce la Tiriac Collection si preturi speciale aferente calendarelor de perete Tiriac Collection 2018 si cataloagelor auto Tiriac Collection, in limita stocurilor disponibile.

Publicul va putea utiliza de asemenea parcarea locatiei in regim gratuit.

Ultimul acces in cadrul galeriei Tiriac Collection in seara de sambata 19 mai se va realiza la ora 23.30.

Tiriac Collection APP

Viziteaza Tiriac Collection oricand si oriunde! 

O experienta virtuala de 360º prin intermediul aplicatiei mobile.

Download App Download App
 

Vizitati-ne

Calea Bucurestilor 289. Otopeni. Ilfov
Indrumari catre locatie

 

Ore de deschidere

Vin. Sam. Dum. 10:00 - 19:00
Lun. Mar. Mie. Joi. Inchis